Social Icons

duminică, 17 martie 2013

Essence

Buna seara dragelor!

A trecut ceva timp de cand nu am scris pe blog si imi era dor de asta. Din pacate, in urmatoarele aprox. 5 luni nu o sa fiu foarte activa. Intre timp, vreau sa va arat prima mea comanda de pe MyaShop, cu produse Essence. Mi-am achizitionat o pudra translucida(imi doream de muult timp una), un tus carioca cu 2 capete si o pensula(MOV)pentru blending.





Pudra am folosit-o de vreo 2-3 ori pana acum si sunt relativ multumita de prestatie. O sa o pun la grea incercare saptamana viitoare si o sa va spun atunci  mai multe despre ea. Trebuie sa am grija cum o deschid, pentru ca la cat de neindemanatica sunt eu e posibil sa o cam pierd pe drum:)).




Tusul....sa trecem peste. Glumesc:)). Am vrut sa incerc si acest tip de tus carioca si m-am gandit eu ca de ce sa nu-l incerc pe cel cu 2 capete. Nu e cea mai buna alegere pe care o puteam face. Rezistenta lasa de dorit si de intensitate nu mai spun,e foarte...apos. Pentru ca eu il tin in pozitie verticala,capatul de sus se cam usuca si sfarsesc prin a folosi celalalt capat:(. Data viitoare sa-mi fie invatatura de minte sa nu-mi mai cumpar tus cu 2 capete,

                                    





Pensula am folosit-o doar o singura data si mi-a placut. E destul de moale si intinde bine culoarea(eu am intins creion negru si mi-a placut). Mai are rost sa va spun ca imi place ca e mov?:))






Cam atat cu produsele Essence.Sunt hotarata sa mai comand,de data asta sa le incerc si rujurile.
Voi ce parere aveti despre aceste produse?Ce imi recomandati?



Kisses,
G.







2 comentarii:

  1. Imi place cum arata tusul, cred ca e usor de aplicat :)

    Te invit sa arunci o privire in dulapiorul meu: Shop My Closet

    RăspundețiȘtergere
  2. E intradevar usor de aplicat, dar are o consistenta foarte apoasa...

    RăspundețiȘtergere