Social Icons

marți, 31 decembrie 2013

Red lips & Rhinestones

Salutare!

Soooo...pot sa zic ca numaratoarea inversa a inceput. Sunteti pregatite/pregatiti pentru noul an? Nu sunt genul de persoana care sa zica :" Anul care vine o sa ma tin de dieta, o sa merg regulat la sala, o sa incerc sa fiu o persoana mai buna...etc". Sincer, nu vreau sa fac promisiuni pe care (poate) nu le pot tine, vreau ca lucrurile sa decurga de la sine, pentru ca oricat ti-ai face un plan  nu o sa iasa intocmai cum vrei tu. Cat despre a fi o persoana mai buna....o sa fiu buna cu cine merita intradevar. Asta m-a invatat anul 2013 ca trebuie sa fac. Am totusi un lucru care vreau neaparat sa se intample in noul an...iar despre asta o sa auziti la momentul respectiv :d.

Pentru ca in seara dintre ani sa fiti o "aparitie" m-am gandit la un machiaj nu tocmai purtabil oriunde si oricand. Dar in seara asta se potriveste perfect. Aparent, este simplu: buze rosii, eyeliner, eventual gene false( yeah, not my thing), dar ce scoate acest machiaj din anonimat...o sa vedeti in poze:d.


Nu credeam ca sa pui strasuri pe pleoapa iti va da atata bataie de cap. De fapt, nu credeam ca sa gasesti strasuri aurii va fi atat de greu.
Pentru a le lipi am folosit lipici de gene false.



Un an nou plin de fericire si sanatate si sa ne vedem tot aici!
~Multumesc de vizita~


Kisses,
G.

3 comentarii: